KÖSZÖNJÜK, HOGY ADÓJA 1%-ÁVAL EGYESÜLETÜNKET TÁMOGATTA.
KÉRJÜK, TEGYE EZT JÖVŐRE IS.

ADÓSZÁM:
18486025-1-07

Röviden rólunk

Olyan sport egyesület vagyunk, melynek fő profilja a természetjárás, mellette a kerékpározás, barlangi túrák és vízitúrák is színesítik a palettát. Túramozgalmakat működtetünk, tanácsokat adunk a kezdő sportolóink számára, különböző kiadványokat árusítunk, képzett túravezetőink kisebb-nagyobb túrákat szerveznek.

Kitüntetés

Támogatóink

Tartalomjegyzék

 KINCSESBÁNYA TELJESÍTMÉNYTÚRÁK - 2022. január 22.

Bővebb információk a KINCSESBÁNYA TT menüpont alatt.
 
 

Kedves Tagok!

Az MTSZ támogatásával 2022-ben is vállaltunk jelzésfestést. A jelzett túraútvonalak megújításával is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy másokat is segítsünk a természetben történő tartalmas időtöltéshez. A legnagyobb része a vállalásunknak az Országos Kék Túra útvonalának felújítása Csókakőtől Hajdúvárig.

Várjuk azok jelentkezését, akik akár hétközben, akár hétvégén tudnak segíteni a munkában.

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:

E-mail.: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel. szám.: 06 20 568 6809
 
 

A korlátozások enyhítésének köszönhetően újra tartunk fogadóórákat. Minden hónap második keddjén 16-18 óra között fogadunk Benneteket.

Kérünk mindenkit, hogy az irodaházban és az irodában is használjon orrot és szájat eltakaró maszkot, az irodába belépve fertőtlenítse a kezét!

 
 
Vigyázzunk Egymásra, vigyázzatok Magatokra!
 
Vízivárosi Sport Egyesület

PARTNEREINK