Az egyesületünk képes túrabeszámolóit keressétek a Facebook oldalunkon:

https://www.facebook.com/vizivarosilse/

 Túravezetők, túratársak! Várjuk a 2021-es évre túraprogramjaitokat!

Igény esetén a Kéktúra és a Balaton körtúra mellett szívesen megszervezzük saját mozgalmaink túráinak teljesítési lehetőségét is. 

Az aktuális túráinkról ezen az oldalon folyamatosan tájékoztatunk Benneteket!

A 2021-es programtervezetünk a következő:

KINCSESBÁNYA TELJESÍTMÉNYTÚRÁK

2021. 02. 01. - 2021. 03. 28.

2021-ben évben a Kincsesbánya teljesítménytúrák kizárólag egyénileg, vagy családi túraként teljesíthetők. A teljesítésre 2021. február 1. és március 28. között van lehetőség.

Az egyéni teljesítés feltétele, hogy a túrázó a mellékelt térképen jelölt útvonalat végigjárja és az alábbi igazolólapon a mezők kitöltésével, vagy egyéb módokon (pl. túratervező, útvonalrögzítő akalmazások stb.) igazolja a megadott ellenőrzőpontok érintését.

LETÖLTHETŐ TÉRKÉP

LETÖLTHETŐ itinerek

     Kincsesbánya 10 itiner

     Kincsesbánya 20 itiner

     Kincsesbánya 30 itiner

Nevezés:

  • ONLINE nevezés: nevezés az itiner letöltésével, kinyomtatásával és a nevezési díj megfizetésével történik meg, a nevezési díjat a 11736116-20100731-00000000 számlaszámra kérjük utalni. Átutaláskor a közleménybe kérjük feltüntetni: "Kincsesbánya TT nevezési díj".
  • SZEMÉLYES NEVEZÉS: február 9-én, vagy március 9-én 16 és 18 óra között az egyesület fogadóóráján az egyesület irodájában: Székesfehérvár, Palotai út. 4. (A Katedra Nyelviskolával egy irodaházban), 2. emelet 226-os ajtó. A járványhelyzetre vonatkozó szabályok szigorú betartásával!
  • nevezési díj minden távon: 700 Ft;

A túra teljesítése:

Az útvonal bejárása után a kitöltött és lefotózott igazolólapot vagy az alkalmazás segítségével mentett útvonalat el kell küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre

VAGY

Postai úton el kell juttatni a következő címre: Vízivárosi Sport Egyesület, Székesfehérvár Tóvárosi Lakónegyed 55. 4/1, 8000

VAGY

Személyesen is le lehet adni egyesületünk fogadóóráján 2021. február 9-én vagy március 9-én 16-18 óra között, az egyesület irodájában: Székesfehérvár, Palotai út. 4. (A Katedra Nyelviskolával egy irodaházban), 2. emelet 226-os ajtó.

A túra teljesítését kitűzővel, és névre szóló oklevéllel ismerjük el.

 

Rendezőség elérhetősége:

Kusztor Attila                                                     Csorvási Róbert

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                           Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 06 (20) 323-6636                                  Telefon: 06 (20) 568-6809

 

Rajt és cél helye:           Kincsesbánya, Iskola utca

 

Útvonal

Kincsesbánya 30 

Útvonal: Kincsesbánya, Szeg-hegy, P sáv, KP, Üdülő, Gányás, Műút, Pisztrángos-tó, Ádám-Éva fa, Varjúvár, Bodajk-sípálya,  Bodajk, Gaja - vendéglő,  Bodajk - Kálvária, Alba Regia - forrás, Vasutas pihenő, K, Fehérvárcsurgói-kastély,  Kincsesbánya.

Táv/szint: 27 km/491 m

Térkép weben.

 

Kincsesbánya 20

Útvonal: Kincsesbánya, Szeg-hegy, P sáv, KP, Üdülő, Gányás, Műút, Pisztrángos-tó, K, Fehérvárcsurgói-kastély, Kincsesbánya.

Táv/szint: 18,3 km/286 m

Térkép weben.

 

Kincsesbánya 10

Útvonal: Kincsesbánya, Szeg-hegy, P sáv, KP, Üdülő, Kincsesbánya

Táv/szint: 8 km/108 m

Térkép weben.

 

 
A Keleti-Bakony erdeinek és épített értékeinek megismerésére legjobb alkalomként kínálkozik a hagyományos év eleji túránk. A teljesítők amellett, hogy végig sétálnak a Bakony egyik legszebb szurdok völgyén, a Gaja-völgyön, érintik még a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyt, illetve víztározót, valamint felkapaszkodnak a bodajki kálváriadombra is, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Móri-árokra és a Vértesre.

 

Jó túrázást kívánunk!

         

 

XIV. KINCSESBÁNYA TT

10, 20, 30 km

A székesfehérvári Vízivárosi SE 14. alkalommal rendezi meg a KINCSESBÁNYA 10, 20, 30 elnevezésű teljesítménytúráját. 2021-ben a COVID-19 járványhelyzetre tekintettel a túrák egyénileg teljesíthetők. A rajt és cél helye a Fejér megyei Kincsesbánya, Iskola utca. Bővebb információk a „KINCSESBÁNYA TT” menüpont alatt.

 

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a mai napon (2021. március 5.) megjelentek a korlátozó intzkedések a Magyar Közlönyben!

"6. § (1) A személyes megjelenést igénylő szolgáltatás céljára szolgáló helyiség vagy helyszín köteles zárva tartani." (A mi szolgáltatásunk nincsen a kivételek között.)

E szerint nem tudjuk megtartani a március 9-i, keddi fogadóóránkat.
A korlátozások ideje alatt e-mailben vagy telefonon tudtok minket elérni.
 
3. § (1) A kijárási tilalmon kívüli időben az egyéni szabadidős sporttevékenység külterületen, valamint a települések belterületén – lehetőség szerint a zöldterületeken – egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen folytatható, azzal, hogy másoktól legalább 1,5 méter távolságot kell tartani.
(2) Az egyéni szabadidős sporttevékenység során nem kell a maszkot viselni.
(3) A külterületen, illetve a települések belterületén található parkok, arborétumok és erdők nyitva maradnak, azok az e rendelet hatálybalépésekor hatályos jogszabályi rendelkezések szerint látogathatóak.
A rendelet alapján továbbra sem rendezhetünk egyesületi túrákat, sőt egyértelműen szigorítottak ezen a szabályon.
 
A rendelet nem tiltja továbbra sem, hogy egyénileg vagy családdal sportoljunk a természetben. Mindenkit arra biztatunk, hogy mozogjon, járja az erdőt, hiszen a természetjárás szempontjából ez az egyik legszebb időszaka az évnek.
 
Folyamatosan nyomon követjük a járványügyi szabályokat és értesítünk Benneteket a változásokról!
 
Vigyázzunk Egymásra, vigyázzatok Magatokra!
 
Felhívjuk a figyelmet, hogy családtagokkal vagy egyénileg továbbra is lehet túrázni!
 
Bátorítani szeretnénk mindenkit, hogy mozduljon ki, tegyen hosszabb-rövidebb túrákat!

Vízivárosi Sport Egyesület


 

 

 

 

9
. jú
l
ius
és
augusztus
hónapban
fogadó óra
vonatkozásában nyári szünetet tart.
Az első hivatalos fogadzeptember
10
-
én
, kedden
tartjuk.
 
 
 

PARTNEREINK