Tartalomjegyzék

 Következő fogadó óránk: 2022. július 11.

Következő túránk: 2022. június 26-án, vasárnap Budapestre a Szemlő-hegyi-barlangba szervezünk kirándulást.

A barlang tágas járatokkal, végig kiépített útvonalon kevés lépcsőzéssel könnyen végigjárható. A vezetett barlangtúra időtartama kb. 40 perc. A barlang egyik nevezetessége a több termében is előforduló borsókövek sokasága.

Ezután a bejárat feletti kőparkot tekintjük meg, ahonnan gyönyörű kilátás van a Margitsziget irányába. Igény szerint lehetőség van a közeli Pál-völgyi-barlangba is elmenni, a Duna partján és/vagy a Margitszigeten sétát tenni.
 
Költségek:
Vonat oda-vissza 2600 Ft (diák 1300 Ft)
Barlang belépő 2400 Ft (diák, nyugdíjas, pedagógus 1900 Ft)
Közlekedés Budapesten: azok számára, akik csak a barlangot tekintik meg 1400 Ft (a 4 db vonaljegy); azok akik pl. a Margitszigetet is megtekintenék 1650 Ft a 24 órás jegy.
 
Találkozó: 8:00-kor gyülekezünk Székesfehérvár, Vasútállomáson
 
A vonat 8:12-kor indul. A Déli-pályaudvarnál átszállunk a 17-es villamosra, majd a Kolosi téren a 29-es buszra. 9:30 körül érkezünk a barlanghoz, ahol 10 órakor indul az első vezetett túra.
Ezután a választott programoktól függően (kőpark, séta a környéken, séta a Duna partján, stb.) indulunk haza.
 
Visszaérkezés: Várhatóan 14 - 16 óra körül érkezünk vissza Székesfehérvárra.
 
Kérjük jelezd a részvételt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, hogy számítsunk Rád!
 
Szeretettel várjuk azokat is, akik egyesületünknek nem tagjai!
 
 

Kedves Tagok!

Az MTSZ támogatásával 2022-ben is vállaltunk jelzésfestést. A jelzett túraútvonalak megújításával is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy másokat is segítsünk a természetben történő tartalmas időtöltéshez. A legnagyobb része a vállalásunknak az Országos Kék Túra útvonalának felújítása Csókakőtől Hajdúvárig.

Várjuk azok jelentkezését, akik akár hétközben, akár hétvégén tudnak segíteni a munkában.

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:

E-mail.: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel. szám.: 06 20 568 6809
 
 

Vigyázzunk Egymásra, vigyázzatok Magatokra!

 
Vízivárosi Sport Egyesület

PARTNEREINK